Колір зрілості: гід маркетом у Малому Маріїнському Палаці
07 жовтня

Кожен лист, спійманий в повітрі, приносить щасливий день.
Дерек Джармен, «Хрома»


Осінній маркет — це завжди натхнення. Аромати копченого чаю та імбирного прянику, падаючі каштани у парку та кольори: умбра, як колір землі, розмариновий зелений, золото, виткане на блакитному. Ділимось селекцією, яку дуже ретельно сформували саме для жовтня — від мінімалістичних ліній локальних проєктів до вінтажних напоїв.

Дванадцятий курований маркет розташується у трьох залах: Асамблейна, Аванзала зі скляним куполом та бістро. На веранді чекатиме виставка сучасних українських художників, а відпочити можна буде у осінньому саду.

Серед локальних проєктів — бренд Bevza, лаконічні форми, схожі на хвилі, у новій колекції сумок від Kozhuhar, пальта з вовни та коноплі від Km by Lange, бренду, що базується між Києвом та Барселоною.


У Асамблейній залі також можна знайти Support by Poustovit із київськими худі та сорочками, Shkoura — вироби, що виготовляються на верстаті образця 18 століття, занурюються у гірську річку і сушаться під відкритим небом.


Вінтажна колекція презентована проєктами Bronza store, Overnude, Kira vintage із селекцією хусток Hermes, Gucci, Celine, Cartier, Dior. У Vybrane можна знайти костюм з твіду в стилі Chanel, смокінг Lanvin, брючний костюм Kenzo, жакети та брюки YSL, класичне французьке плаття в горошок Caryne. Серед фаворитів — колекційні жакети Mugler та Yves Saint Laurent, біжутерія з 70-х – 80-х Monet, Napier, Kenneth Jay Lane, Carolee, Avon від проєкту Good old magic. Тренчі та пальта Burberry шукайте також в Equal clothes.

Добірка декору та кераміки презентована цього разу проєктами Gunia project, Rael ceramics, Barhat home.





Особливу увагу радимо приділити ароматам для оселі від Aroma buro та вовняним пледам Prikladnoe iskusstvo, що створюються з тонкої вовни мериносів від італійського виробника "Lanerossi".





Міні-музей вінтажних напоїв

Можна роздивитися пляшки, послухати історії створення та виготовлення, також провести дегустацію: японський віскі 1980-х, апельсиновий лікер у срібному графіні чи італійський бренді 70-х.

Вінтажне освітлення RUST + RYE

Вінтажні лампи, моторне масло та житній віскі. Основний фокус — відремонтовані лампи, починаючи від чорних 1930-х і закінчуючи барвистими з 1980-х. Проект Ольги Сидоріної та Марка Вілкінса.

Бістро

Крок мадам, панцанела, лазанья із лососем та манго, келих вина — відпочивати у бістро можна у залі палацу, або насолодитись свіжим повітрям Липок у саду чи на веранді.

Веранда та сад

У рамках осіннього вікенду наші кураторки Дарія Савченко та Міла Потапова підготували виставку на веранді палацу. Традиційні зображення жіночих образів з української міфології як натхнення для художниці Сани Шахмурадової, абстрактний живопис Даніла Манжоса, літографія Аліси Гоц та сучасні українські митці, що особисто презентують роботи.



10 та 11 жовтня
12.00 — 20.00
Грушевського, 22

Квитки на вході — 150 грн/день.

фото обкладинка: ANDREW GREY


ДАЛІ
Замовити