Гід новорічними подарунками
23 грудня

Чи знайомий вам Новорічний базар? З самими непередбачуваними дивинами: керамічні намиста, декоративні вази або склянки для свічок, постери, вироби зі скла, шовк і химерні суміші з квітів і трав. Наш гід новорічними подарунками — справжній базар у найшляхетнішому розумінні цього поняття. Ми зібрали подарунки для різних особистостей: любителів раритетів і фешн-дів, свічкових маніяків і фанатів хайкінгу, головних фуді й б'юті експертів.

Шукачі рідкісних знахідок

У зимовий вихідний день вирушайте на Печерськ — в шоу-рум Manhattan's Babe за захопливою подорожжю. На вході вас зустріне вінтажна аптечна вітрина з Парижа, тут же посуд, келихи, свічки та графини. Все — вінтаж, відібраний з надзвичайно тонким смаком.

Влаштовуйтеся в лаунж-зоні, вам принесуть чашку чаю в невагомій порцеляні й далі шопінг: японські ялинкові іграшки, свічки в вінтажному посуді, панно і рідкісні китайські статуетки. Новорічне вбрання можна вибрати тут же — велика колекція вінтажних суконь Lanvin, YvesSaintLaurent, Balmain, Prada, Celine, костюми Chanel м'ятних кольорів і навіть еротична білизна від Dior.

За рідкісними меблями, світильниками, книгами й постерами — до Bloxa. У колекції є також декор зі Швейцарії та Франції: грайливі ангели, лускунчики й купа новорічного посуду.


Рідкісні знахідки з Греції можна знайти в київському Archive studio: вінтажні судини та глечики, куманці, кошики та місткості для олії. Також тут можна придбати стильний хендмейд: шапки з італійської букльованої вовни, лляні серветки для сніданку та вечері, дитячі іграшки.



Цінителі свічок

Генії подарунків Diptyque придумали свічку з каруселлю, яка одягається на свічку і під дією тепла починає обертатися. На кожному блискучому пензлику каруселі зображені чудові тварини, а тіньовий малюнок на стіні занурює в справжнє Різдво.

Другий новорічний фаворит — шведський бренд Byredo. У свічці Bibliothèque розкривається світ старих книг і запах їх сторінок в шкіряній палітурці, розкладених на полицях з темного дерева. Ваніль, шкіра, пачулі, персик і фіалка: цей аромат ідеально поєднується з новорічним переглядом "Гаррі Поттера".


Фешн-діви

Чудовий подарунок — шовковий бант-косичка або светр із зображенням пшеничного поля від Bevza.


З вінтажних колекцій велику вибірку одягу та аксесуарів можна знайти у Kira Vintage, Bronza, Equal і Vybrane. До Vybrane можна заглянути в шоу-рум на Мечникова і вибрати в подарунок свіжу знахідку з Франції: сережки, брошку або невелику сумочку для новорічної вечірки.

У чому блищати? Звичайно ж, в прикрасах від O'ernude — проєкту, який постійно поповнює колекцію вінтажних знахідок і доповнює все рідкісними сучасними брендами. З локальних проєктів ювелірний подарунок можна знайти у Decline, Ears and fingers, Brua.

Любителі природи

Все для класного хайкінгу представлено в O(fourfour): зимові панами, худі, термобілизна й фліс.

Якщо вирушаєте в гори або на зимовий вікенд у затишному будинку — не забудьте про чай і посуд, що можна знайти у Chaism, Medita tea, Lyuchai.

Любителі догляду за собою

Сертифікат в AnywellFacialbar, що нещодавно відкрився в київському ЦУМ — відмінний подарунок для повного релаксу та сіяння шкіри. У б'юті просторі є спектр процедур, назви яких говорять за себе: Wow-light, Red carpet, Oxygen, Forever Young. Подарувати святковий мейк і укладку можна в Gbar — там наллють ігристого і подбають про ваш спокій на будь-яку подію.

Допитливі душі

Величезний спектр тем від дизайну до літератури, музики й мистецтва є в журнальному магазині Readellion. У продажу є як відомі видання Kinfolk, 032C, Cereal так і нішеві.

З подарункових сертифікатів на навчання ми виділили два: про сучасний PR і комунікації від агенції Public Kitchen і "Як продавати креатив" від співвласника і креативного директора Banda agency Павла Вржеща.

"Життя в рожевому кольорі"

У рубриці для любителів красивого життя: вінтажне скло Fragile Store, порцелянові ялинкові іграшки La petite Clara і декор від магазину Barhat. Усі проєкти є резидентами KYIVNESS та мають колекції бестселерів.



Фуді

З новорічних боксів, які хочеться розсилати всім — святковий бокс із хлібом, сирами, різдвяним вінком та вином від Foodies. Можна також замовити сікрет санта доставлення і додати в бокс баночку ромових баб.

Ласувати за святковим столом всією сім'єю можна різдвяним штоленом від Goodwine, який упакований в красивий мішок, а справжньому фуді рекомендуємо подарувати сертифікат на сніданок в "Редкая птица". Сертифікат на двох — справжній святковий бенкет, з якого так приємно почати перші дні нового, 2021 року.



ДАЛІ
Замовити