KYIVNESS у Малому Маріїнському палаці
28 квітня

Для святкування першої річниці ми обрали резиденцію Якова Полякова aka Малий Маріїнський Палац. Це молодший брат великого Маріїнського, який є церемоніальною резиденцією президента. KYIVNESS розташувався в трьох залах: тут і вінтаж Yohji Yamamoto та Prada по сусідству з пілястрами, локальні проєкти, бістро та музика під вітражним куполом. І, звичайно, сад.

Сад на тлі радянського готелю "Київ". Хочеш — розташовуйся на траві: з чаєм, вином або веганським пончиком. А хочеш — пританцьовуй під сет від Soundeе та роздивляйся містян.


"Увечері, прийшовши додому після KYIVNESS, я люблю смакувати знахідки. з нетерпінням розгортаю папір, в який загорнуті вінтажна ваза з Парижа та човники BEVZA".

Інна, дизайнерка

"Слухати музику в палаці — особливе задоволення. Найбільше мені імпонує поєднання сучасної музики і архітектури минулого".

Марк, архітектор

Якщо зазирнути у вікно над входом, можна побачити як несуться круасани у бістро, де одразу ж розлітаються з рук Яни та Христини (Foodies), Решат починає свій музичний сет з Девіда Бові, а Катерина з Vanderbilt Vintage пакує щось рідкісне.

Простір панує. А разом з ним безтурботно панує і місто.

Дякуємо.


ФОТО: КАТЕРИНА ОЛІЙНИК, ІРА ЕВОРА











Замовити